El corredor Jordi Garcia Ruiz, del AC77, s’ha proclamat campió de la 9 Cursa Penya Barcelonista ‘La Societat’, que s’ha disputat sota la pluja amb un temps de 31’51”. Pel que fa a la categoria sènior femenina, la triomfadora ha estat l’atleta Raquel Garsaball Vilella, del C.At.Ribagorça, amb un temps de 44’55”.

Gairebé un centenar d’atletes sèniors, veterans i infantils han participat en una nova edició de la cursa que aquest any s’ha traslladat fins al novembre, coincidint així amb la tradicional Fira de l’Oli Verd que es celebra a Maials.

Tots els corredors s’han emportat una bossa regal de luxe amb 1 samarreta tècnica JOMA d’alta qualitat, 1 running bag JOMA, 1 ampolla d’Oli Baró de Maials, 1 bossa d’Ametlles Martí, 1 pot d’olives arbequines ‘La Masrojana’, 1 pot petit de ‘Mel Alemany’ i 1 tiquet d’esmorzar amb refresc.