La PB “La Societat” va ser fundada el 8 de juny de 2003, amb l’esperit de fer activitats i organitzar desplaçaments seguint al FCBarcelona.

El nom de “La Societat” ve donat perquè la junta directiva fundadora de la penya era la mateixa junta que hi havia llavors a la Unió Recreativa Maialenca (URM), una entitat del poble que entre els maialencs es coneguda com “La Societat”. A més a més, aquesta entitat es la seu social de la penya i on es retransmeten tots els partits del barça.

La Junta Directiva fundadora estava formada per: Lluís Pérez (president), Sebastià Florensa (sotspresident), MªMar Martí (secretària), Pepita Albà (tresorera), Josefina Jové, Pilar Sisteré, Miquel Miró, Ramon Sales, Lourdes Garcia, Francesc Miarnau (vocals).

El primer desplaçament de la penya es va organitzar per assistir al partit del Trofeu Joan Gamper entre FCBarcelona i el Boca Júniors durant el mes d’agost de l’any 2003 i al qual hi van assistir un total de 60 culers maialencs.

La penya organitza i participa activament amb diversos actes al municipi com les 24 hores de Futbol Sala, la Cursa Popular, la Final Four de Futbol Sala, l’estand a la Fira de l’Oli Verd, etc.

Anualment la penya celebra un tradicional Sopar de Nadal gratuït per als més de 260 socis censats actualment a la nostra penya.