La Penya ha organitzat la 8a Trobada de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud i La Franja dins dels actes del 10è aniversari de la penya.

La diada ha començat pel matí amb un esmorzar popular amb entrepans davant de ‘La Societat’ i s’han realitzat visites pel poble amb el Trenet de Tallers Font.

Al migdia han arribat les autoritats del FCBarcelona, Jordi Cardoner (vicepresident), Pere Valentí Mora (exjugador) i l’avi del Barça, a l’Ajuntament de Maials que han estat rebuts per David Masot (alcalde), Pau Cabré (president Consell Comarcal) i per Lluís Pérez (president de la penya i president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud i La Franja).

Un cop a l’ajuntament el vicepresident del FCB ha signat al llibre d’honor de l’ajuntament i s’ha realitzat el pregó de la Trobada a la sala d’actes.

En acabar, els geganters i grallers de Maials han liderat una cercavila fins a ‘La Societat’, on s’ha efectuat la inauguració de la placa commemorativa del 10è aniversari de la Penya i s’ha obsequiat als assistents amb un petit refrigeri a la sala del ball.

Posteriorment, el poliesportiu s’ha omplert amb més de 230 comensals per celebrar el Dinar de la Trobada.

Abans de començar s’ha fet l’entrega dels obsequis a les 40 penyes que han participat en la diada i l’acte de reconeixement als 10 membres de la junta fundadora de l’entitat.

Finalment, com a sobretaula, s’ha realitzat un gran col·loqui esportiu per al públic assistent.